Valsch & Gemeen in Concert

Op 23 april 2023 nodigen wij u van harte uit voor een nieuw, eigen matinee-concert in Theater Het Lichtruim in Bilthoven: Valsch & Gemeen doet ROYAAL!!

Er zijn die middag twee concerten (om 13:00 en om 15:30), waarin u wij u graag meenemen op een koninklijke rijtour in muziek. Langs de route veel nieuw repertoire, af en toe een oude bekende en hier en daar een gastoptreden. Het belooft een ‘Royale’ middag te worden op weg naar Koningsdag, dus bestel snel je kaarten via de agenda van Het Lichtruim en geniet met ons mee!

 

Optreden Kunst en Genoegen Maartensdijk

Tijdens de zaterdagmiddagmatinee van Harmonie Kunst en Genoegen in De Vierstee in Maartensdijk.

We treden op tussen twee en kwart voor drie als intermezzo tussen uitvoeringen door verschillende orkesten van de Harmonie. Toegang is gratis.

Sint Maarten Parade

De Sint Maarten Parade 2022 vormt het sluitstuk van Utrecht 900. Het thema daarvan is ‘Stad Zonder Muren’. Daarom is er dit jaar de ‘Parade Zonder Muren’: een XL optocht door de binnenstad van Utrecht met lichtsculpturen, orkesten, koren, dansers en theatrale acts. Valsch & Gemeen is erbij.

Kunstmarkt De Bilt

Dit jaar is het de 20e editie van de Kunstmarkt in De Bilt en wij zijn de gelukkigen om daar een half uur te mogen optreden. Zeker gelukkigen, want er zijn elk jaar vele gegadigden die hier heel graag een podium willen krijgen!

We treden op om 16 uur in het Van Boetzelaerpark tussen de Blauwkapelseweg en de Utrechtseweg. Kom luisteren op deze mooie dag in september!

Wil je meer weten? Kijk op Kunstmarkt De Bilt.

Trots op De Bilt – markt

Voor ieder die van nootjes houdt!

Tijdens de lokale markt Trots op De Bilt verzorgen we een optreden om 16 uur op de Hessenweg, tegenover de Wereldwinkel. We zingen daar een aantal nieuwe nummers en natuurlijk ook een paar oude bekende klassiekers. Weer eens een gezellig optreden in het dorp, tussen het winkelende publiek. Voor mooi weer zorgt ons eigen KNMI!

De hele dag zijn we van 10-17 uur op dezelfde plek tegenover de Wereldwinkel aanwezig met een stand met lekkere nootjes, koorinformatie en een gezellig praatje. Heb je zin om na de zomer weer eens wat nieuws te proberen en met ons mee te zingen? Kom langs op de stand, maak kennis en geef je op voor een repetitieavond.

Heb je binnenkort een gelegenheid, opening, feest of bijeenkomst? Zorg dan voor een muzikale noot met een optreden van ons grote, vijfstemmige a-capellakoor. Luister, doe mee en laat je verrassen bij deze unieke ervaring. Meer informatie op onze stand.

BeKOORlijk Abcoude

Op zaterdag 21 mei 2022 wordt voor de zevende keer het korenfestival “BeKOORlijk Abcoude” gehouden in de Dorpskerk, Kerkplein 45 in Abcoude. Het repertoire is heel afwisselend en loopt van populair, jazz en wereldmuziek tot kerkmuziek en klassiek. Iedereen is welkom om naar binnen te lopen en te luisteren naar de koorklanken van zo’n 18 verschillende koren. Valsch & Gemeen is er daar één van en zingt in de ochtend. Net als vorige keren vindt de Open Atelierroute tegelijkertijd plaats.

Valsh & Gemeen zingt in Abcoude

Fietsaubades De Bilt/Bilthoven

Van 14:00 tot 16:30 uur trekken zo’n 40 zangers en zangeressen op de fiets door De Bilt en Bilthoven om aubades te brengen aan een aantal mensen die door bekenden hiervoor zijn opgegeven. Dat leidt tot verrassende, vrolijke en soms ontroerende mini-concertjes voor de deur of in de tuin. Voor degene(n) die toegezongen wordt, maar ook voor voorbijgangers en mensen in de buurt. Oren gespitst dus op 14 mei!

Ronde van St. Maarten

De ronde van St. Maarten vindt plaats op het Berlijnplein in Utrecht/Leidsche Rijn.

De optredens, lichtobjecten en andere presentaties staan op een vaste plaats en het publiek loopt daar in kleine groepen een route langs, begeleid door vrijwilligers die letten op de onderlinge afstand en dat mensen rustig blijven doorlopen.

Het evenement duurt van 18 – 21 uur. In die tijd zullen we een aantal tijdvakken zingen. Precieze tijden worden nog vastgesteld.

 

Sint Maartensparade

Vanwege de Corona crisis zal er dit jaar geen St. Maartensparade door de stad zijn. In plaats daarvan wordt er een Ronde van St. Maarten gehouden op het Berlijnplein in Leidsche Rijn.

De optredens, lichtobjecten en andere presentaties staan op een vaste plaats en het publiek loopt daar in kleine groepen een route langs, begeleid door vrijwilligers die letten op de onderlinge afstand en dat mensen rustig blijven doorlopen.

Het gebeurt allemaal op vrijdag, 6 en zaterdag, 7 november. Valsch en Gemeen gaan optreden op ZATERDAG, 7 NOVEMBER.

Het evenement duurt van 18 – 21 uur. In die tijd zullen we een aantal tijdvakken zingen. Precieze tijden worden nog vastgesteld.

Alles wordt heel strak georganiseerd aangezien er per avond 1500 bezoekers zullen rondwandelen en de RIVM richtlijnen strikt zullen worden nageleefd!

Het belooft een mooi spektakel te worden!

HiStories De Bilt

Muziektheaterfestival De Bilt

Op 18 en 19 april 2020 kun je voor de 2e keer genieten van een uniek festival op vijf historische plekken in de gemeente De Bilt. Zangers, dansers, theatermakers en muzikanten vertellen verborgen verhalen uit de Biltse geschiedenis. Ga mee met de historische bus en laat je verrassen.

Je ziet ons op beide dagen in De Immanuelkerk aan de Soestdijkseweg Zuid in De Bilt, waar we het verhaal bezingen en vertellen van de uitzegening van de kerk.

Kijk voor de laatste informatie over HiStories 2020 op de Facebook-pagina. Kaartverkoop vanaf 2 maart 2020 op Het Weeshuis van de Kunst.