Eerder nieuws

______

Valsch en Gemeen sluit serie Zomer-concerten op Beerschoten 2018 af met zonovergoten optreden!

Op zondagmiddag 2 september 2018 hadden wij de eer de reeks Zomerconcerten bij het Bosgebouw Beerschoten in De Bilt af te sluiten met een geslaagd concert.

Oud en nieuw
Op deze zonovergoten middag waren een kleine honderd mensen naar Landgoed Beerschoten gekomen om te luisteren en genieten van een vijfstemmig a-capellaconcert in de open lucht. Natuurlijk kwamen er gouwe ouwe nummers voorbij, zoals Avond van Boudewijn de Groot, Prins (een spitsvondige hertaling van Somebody to love van Queen) en Dromen zijn bedrog van Marco Borsato. Maar er stond ook een aantal nieuw ingestudeerde nummers op het repertoire, waaronder Meer nabij, een hertaling van Only You van Yazoo (Vince Clarke), Fiets van Clouseau en enkele Engels- en Franstalige nummers.

Met publiek
Halverwege het concert zong ook het publiek enthousiast de stembanden los in een muzikale improvisatie onder enthousiaste leiding van onze dirigente Machteld van de Putte en met ondersteuning van het hele koor. We sloten het concert af met Afscheidsliedjes (Everytime we say goodbye, Cole Porter) en de canon Bye bye bye.  Kortom, het was een heel geslaagde middag, daar op Beerschoten, waar we met veel plezier hebben gezongen.

Meezingen?
Lijkt het je ook leuk om één keer per week op woensdag te repeteren in de Patioschool in De Bilt en af en toe op te treden met een vijfstemmig a-capellakoor? Wij zijn op zoek naar enthousiaste bassen en tenoren die ons koor (50 man/vrouw sterk) nog meer body kunnen geven. Kijk eens verder op de website of ga meteen naar contact en kom een keer luisteren!

______